Skip to main content
Jysk Skruefundament

Læs mere om hvem vi er

Målet med Jysk Skruefundament er fortsat at udvikle Jordskruer til punktfundamenter og montage beslag, med henblik på den gode pris og funktionalitet for vores kunder. Sideløbende udvikler vi og leverer montagebeslag til solcelleanlæg.

Jysk Skruefundament har et stort lager af Jordskruer og erfaring med punktfundamenter med Jordskruer i forskellige størrelser og montagebeslag. Vores store lager her i Danmark betyder for dig, at vi er leveringsdygtige i den Jordskrue du har brug for, samt at leveringstiden er minimal.

Hvis du har ny opgave hvor der ikke findes en standard løsning, kan du ringe og vi kan hjælpe med at designe og tegne det du har brug for, samt få det produceret.

Hvis du har spørgsmål til vores Jordskruer/beslag og gerne vil se dem og mærke kvaliteten, er i velkomne på vores lager.
Jysk Skruefundament

HVORFOR VÆLGE VORES JORDSKRUER

Vi adskiller os fra andre udbydere af Jordskruer ved at have løse top beslag (andre leverandører har fastsvejset U-beslag på enden) så det er muligt at justere sidevejs og i højden, hvilket betyder det er enklere at få et flot slutresultat, samt en mere fleksibel løsning, da vi er leveringsdygtige i mange typer beslag, der passer til alle vores Jordskruer.

Alle vores Jordskruer og beslag er varmtgalvaniserede ud fra denne standard:
DIN EN ISO 1461-1999
Og fremstillet i Materiel:
ISO630 Fe A/DIN EN10025 Fe 360 B
Jordskruerne fås I mange længder og med/uden og montage flange.

Vi tilbyder at finde en samarbejdspartner i dit område der kan hjælpe dig med at nedbore Jordskruer, og vi vejleder også gerne i, hvordan du selv kan nedbore Jordskruer og derved selv kan tjene eller spare penge på fundamenterne. Vi vejleder gerne, da det er enkelt at nedbore Jordskruerne, og derved kan du få det gjort når det passer ind i dit projekt. Hvis det er få Jordskruer der skal nedbores, vil det ofte blive dyrt at få det gjort af en udefra. Vi lejer vores skruemaskiner ud eller du kan leje/købe et manuelt nedborings sæt.

Vi kan tilbyde at hjælpe nye byggefirmaer med at komme i gang med at bruge jordskruer.

Til sidst er det MEGET VIGTIGT FOR JYSK SKRUEFUNDAMENT at vi holder det vi lover og at vores kunder kan regne med os. Vi ved godt, at selvom vi gør hvad vi kan, kan der måske opstå fejl/misforståelser, men så er det vigtigt for os, at få det ud af verden så kunden slutter med den gode oplevelse når de har købt og brugt vores Jordskruer og beslag.

Se vores udvalg af skruer til skruefundamenter